Supa crema de morcovi

Acum cateva zile am vazut pe Pinterest o poza cu supa crema de morcovi cu ghimbir si mi s-a facut tare pofta.. Dar cum nu ma impac bine cu ghimbirul (imi place doar sa ii simt putiiin de tot gustul in Turta dulce) am zis sa incerc o reteta de supa crema de morcovi simpla.

Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

4 morcovi
1 cartof
2 tulpini apio
1/2 ceapa
1 lingura iaurt de soia (optional, poate fi inlocuit cu smantana)
1 lingura ulei de masline
sare si condimente dupa gust

Mai intai fierbem toate legumele, inclusiv cele 2 tulpini de apio (frunzele se lasa deoparte). Nu sunt multe asa ca nu va dura mult.

Dupa ce s-au fiert le lasam sa se raceasca putin inainte de a le baga la blender, dar nu aruncam apa pentru ca o vom folosi.

Dupa ce s-au racit le punem la blender impreuna cu restul de ingrediente si mixam. Pentru a mai subtia supa crema folosim apa in care s-au fiert legumele.

Pofta buna!

 

Advertisements

Lasa un mesaj

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s